Letterwerk tekst & taal

Letterwerk | Tekstschrijver in Schagen 

LETTERWERK tekstschrijver in Schagen - Voor schrijven en controleren van je teksten

Tekstschrijver nodig? 

 

Kun je hulp gebruiken bij het schrijven van teksten? Bijvoorbeeld voor een tijdelijk communicatieproject? Of voor je nieuwe website? Of wil je je brieven herschrijven in makkelijke taal, zodat ze ook begrijpelijk zijn voor laaggeletterden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Wil je je complete doelgroep bereiken?

Als je iets communiceert, wil je dat je compléte doelgroep je tekst begrijpt. En niet slechts een deel. Toch? Daarom vind ik het belangrijk dat teksten duidelijk zijn voor iedereen. Bestaat jouw doelgroep bijvoorbeeld uit alle volwassen inwoners van een gemeente? Dan houd ik rekening met de laagste opleidingsniveaus. Ik gebruik makkelijke woorden, korte zinnen, korte alinea's en tussenkopjes. Ik duik in de wereld van de opdrachtgever. Wat is het belangrijkste wat de inwoner moet weten? Hoe komt hij in actie? Én ik kijk door de ogen van de lezer. Waarom zou hij dit lezen? Wat nodigt uit tot doorlezen? Waarom zou hij in actie wíllen komen? En welke vragen heeft hij nog? Ik probeer vragen van je doelgroep zo veel mogelijk vooráf te beantwoorden, zodat je niet achteraf nog eens een callcenter hoeft op te zetten. Want als bedrijf of organisatie wil je je waarschijnlijk het liefst focussen op je belangrijkste werk. Toch? 

 

Ook voor foto's, vormgeving en bestellen

Mijn hoofdtaak is het schrijfwerk, maar ik kan ook foto's maken en de opmaak verzorgen. Voor zowel fotografie als vormgeving heb ik meerdere cursussen gevolgd. Ik ben in het bezit van een professionele camera en ik werk met de opmaakprogramma's Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop. En wil je dat ik je folders of posters bestel? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

 

Interesse?

Wil je meer weten? Of een opdracht voorleggen? Bel of mail me dan voor een eerste vrijblijvende afspraak. Ik denk graag met je mee.